Gratis verzending vanaf €50* – Levertijd 1 a 2 werkdagen

Top
Image Alt

Oona-mae

‘Less is more’. Minimalistische oorbellen zijn HOT. Creëer jouw perfecte ear party met de perfecte fijne oorbellen. Deze oorbellen zijn tijdloos & eindeloos te combineren. In deze blog delen we onze favoriete minimalistische oorbellen.

Minimalistische oorbellen zijn tijdloos, en zullen daarom niet snel gaan vervelen. Wanneer je meerdere gaatjes hebt is het leuk om de oorbellen af te wisselen en je stash langzaam groter te maken. Elke outfit geef je makkelijk wat extra spice, zonder veel moeite te doen. In onze webshop shop je fijne oorbellen in 925 sterling zilver, gold plated of gold filled. Kun je niet kiezen? Mixen & matchen mag helemaal komend seizoen!

Een selectie van de minimalistische oorbellen die in onze webshop verkrijgbaar zijn. De oorbellen zijn zo geselecteerd zodat ze makkelijk samen te combineren zijn. Een paar mooie oorbellen is qua cadeautje ook altijd goed, shop je een cadeau? Voeg dan onze cadeauverpakking tot tijdens het afrekenen. Hulp nodig met het kiezen van oorbellen? Bekijk hier al onze sieraden. Wij helpen je graag verder. Je kunt ons altijd bereiken via Social Media, waaronder Instagram of mail naar info@oona-mae.nl

Post a Comment

v

At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos qui blanditiis praesentium voluptatum.
You don't have permission to register

Reset Password