Gratis verzending vanaf €50* – Levertijd 1 a 2 werkdagen

Top
Image Alt

Oona-mae

Zilveren sieraden kunnen in de loop van de tijd oxideren, dit is een normaal proces wat te maken heeft met lucht en tijd. Ook de PH waarde van je huid kan hier een rol in spelen. Uiteraard willen we onze zilveren sieraden zo lang mogelijk mooi houden, en zo nodig goed reinigen. In deze blog geven we tips hoe jij jouw zilveren sieraden in top conditie houdt.

Check voordat je je sieraad schoon gaat maken altijd goed wat de precieze samenstelling is, alleen wanneer een sieraad 100% sterling zilver is kun je deze op de volgende manieren schoonmaken.

1. Een zilverpoetsdoek
Dit is de meeste softe en makkelijke manier om je zilveren sieraden snel weer glanzend te krijgen. Wrijf zachtjes met de doek over je sieraad net zolang tot hij weer gaat glanzen. Gooi een zilverpoetsdoek niet in je wasmachine, dan verliest hij zijn werking.

2. Tandpasta
Een snelle en makkelijk manier om je zilveren sieraden schoon te krijgen is tandpasta. Kies voor een neutrale tandpasta zonder toevoegingen en een zachte tandenborstel. Maak je sieraden voorzichtig schoon en laat eventueel de tandpasta enkele minuten intrekken alvorens je met de tandenborstel aan de slag gaat. Je sieraden zullen binnen no-time weer mooi glanzen!

Wat je vooral niet moet doen:
– Gebruik geen chemische middelen, zout, citroensap, dreft, zeep, shampoo etc.
– Cola gebruiken om je sieraden schoon te maken, dit heeft een bijtende werking.
– Kijk uit met edelstenen, wanneer je zilveren sieraad een edelsteen bevat kun je het beste alleen een zilveren poetsdoek gebruiken om er zeker van te zijn dat de stenen niet beschadigen of loskomen.

Bekijk hier ons aanbod zilveren sieraden.

Post a Comment

v

At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos qui blanditiis praesentium voluptatum.
You don't have permission to register

Reset Password