Gratis verzending vanaf €50* – Levertijd 1 a 2 werkdagen

Top
Image Alt

Betalen

We hanteren verschillende betalingsmethoden, zodat jij kan kiezen wat je fijn vindt.

iDeal
Als je toegang hebt tot internetbankieren bij ABN AMRO, ING, Rabobank, SNS Bank, ASN Bank, Triodos Bank, de Friesland Bank of Knab dan kun je via iDeal betalen bij OONA & MAE.

PayPal

Je kunt met Paypal direct betalen. Als er sprake is van een uitgestelde bankbetaling, wordt je product verstuurd zodra we je betaling binnen hebben.

Klarna
Bij ons kun je met Klarna (afterpay) betalen. Je betaald je bestelling pas na ontvangt binnen 14 dagen. De kosten van deze betaalmethode bedragen €0.99 eurocent. 

Credit card
Betalen via credit card is ook mogelijk. De kosten van deze betaalmethode bedragen €0.99 eurocent. Betalen kan met 
Visa, MasterCard, American Express, Maestro, CartaSi & Cartes Bancaires. 

Apple Pay:
Betaal snel en eenvoudig via Apple Pay, deze betaalmethode is in meer dan 40 landen beschikbaar. 

Bankcontant / Mister Cash
Woon je in België en heb je toegang tot internetbankieren? Dan is het mogelijk om je bestelling te plaatsen met Bankcontant / Mister Cash bij OONA & MAE

Giropay
It is also possible to pay with Giropay at Oona & Mae

Giftcard
Onze Giftcard is een geldig betaalmiddel binnen de Oona & Mae webshop. Het bedrag op de kaart is een tegoed en dus in meerdere bestellingen te gebruiken. Bestellen met je Oona & Mae Giftcard gaat doormiddel van het invoeren van de code. De Giftcard is 1 jaar geldig. Alle voorwaarden met betrekking tot gift cards kun je vinden onder de algemene voorwaarden.

Kortingscode
Een kortingscode kun je gebruiken om korting te krijgen op het bedrag van je totale bestelling. Afhankelijk van de kortingscode is de korting gebaseerd op een vast bedrag of een percentage. Helaas zijn kortingscodes niet geldig op giftcards. Een kortingscode is eenmalig geldig en verliest na het definitief maken van een bestelling haar waarde. Wanneer een kortingscode onrechtmatig gebruikt wordt zijn wij genoodzaakt om de koop te ontbinden.

Veilig betalen
Bij OONA & MAE winkel je in een beveiligde omgeving. We zorgen ervoor dat al jouw persoonlijke gegevens veilig worden bewaard. Ook worden jouw gegevens niet gedeeld met derden. Zo ben je er altijd zeker van dat je op een veilige manier kunt winkelen bij OONA & MAE.

De beveiligde omgeving voor veilig betalen bij OONA & MAE kan je herkennen aan het slotje in de adresbalk van de pagina. De adresbalk kleurt uiteindelijk groen.


v

At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos qui blanditiis praesentium voluptatum.
You don't have permission to register

Reset Password