Gratis verzending vanaf €50* – Levertijd 1 a 2 werkdagen

Top
Image Alt

Oona-mae

Een ear party is HOT! Combineer de leukste oorbellen samen om jouw eigen ear party samen te stellen. Het schieten of piercen van meerdere gaatjes in je oren is dé trend van dit moment. Maar wat is nu eigenlijk het verschil tussen een oorbel en een piercing?

De meeste juweliers schieten alleen gaatjes in je oorlel, waar zich geen kraakbeen bevind. Vaak gaat dit tot een derde gaatje, en afhankelijk van je oor kan een 4e of 5e gaatje soms ook nog geschoten worden. Wanneer je een oorbel (piercing) wil door je kraakbeen zul je naar de piercing shop moeten, het neemt veel risico’s met zich mee wanneer je hier een gaatje laat schieten en wij adviseren ook zeker om dat risico niet te nemen.

Piercings hebben vaak een dikker staafje omdat deze door het kraakbeen moet, daarin tegen zijn de staafjes van normale oorbellen vaak een stuk dunner. Bij Oona & Mae verkopen wij alleen oorbellen, geen piercings.

De oorbellen van OONA & MAE zijn geschikt om aan de gehele buitenste rand van je oor te dragen, wanneer je naar binnen gaat zijn de staafjes vaak dikker en zijn onze oorbellen niet geschikt, hier kun je beter voor een echte piercing gaan. Het kraakbeen aan de buitenste rand van je oor is een stuk dunner, waardoor een normale oorbel hier ook prima kan! Hulp nodig met het samenstellen van jouw ear party? Neem vooral even contact met ons op en we helpen je graag verder.

Vragen?
Mail: Info@oona-mae.nl of contact ons via Instagram.

Post a Comment

v

At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos qui blanditiis praesentium voluptatum.
You don't have permission to register

Reset Password