Gratis verzending vanaf €50* – Levertijd 1 a 2 werkdagen

Top
Image Alt

Oona-mae

Edelstenen hebben altijd een speciale betekenis en aantrekkingskracht gehad, niet alleen vanwege hun schitterende schoonheid, maar ook vanwege de symboliek die ze met zich meedragen. In deze blogpost zullen we de betekenissen van verschillende edelstenen verkennen en hoe ze ons kunnen inspireren en beïnvloeden. Edelsteen sieraden hebben vaak een vintage uitstraling omdat ze vroeger al vaak in sieraden werden gebruikt. Ontdek op OONA & MAE de meest bijzondere vintage edelsteen ringen.

1. Diamant – Symbool van Zuiverheid en Onsterfelijke Liefde

Diamanten staan symbool voor zuiverheid en onsterfelijke liefde. Vaak worden ze gebruikt als verlovingsringen om de eeuwige verbintenis tussen twee mensen te vertegenwoordigen.

2. Saffier – Wijsheid en Bescherming uit de Hemel

Saffieren worden geassocieerd met wijsheid en spirituele verlichting. Ze dragen ook een betekenis van bescherming tegen negatieve invloeden.

3. Smaragd – Groei en Harmonie

Smaragden symboliseren groei, vernieuwing en harmonie. Ze zijn ook gekoppeld aan vruchtbaarheid en liefde.

4. Robijn – Passie en Moed

Robijnen vertegenwoordigen passie, liefde en moed. Ze kunnen je energie en zelfvertrouwen versterken.

5. Amethist – Innerlijke Rust en Balans

Amethist staat voor innerlijke rust en balans. Het wordt vaak gebruikt in meditatie om kalmte te bevorderen.

6. Turkoois – Bescherming en Genezing

Turkoois wordt gezien als een steen van bescherming en genezing, met het vermogen om negatieve energie af te weren en positiviteit aan te trekken.

7. Maansteen – Intuïtie en Emotionele Balans

Maansteen symboliseert intuïtie, dromen en emotionele balans. Het wordt vaak beschouwd als een steen die vrouwelijke kracht en wijsheid vertegenwoordigt.

8. Granaat – Passie en Energie

Granaat staat voor passie, energie en vastberadenheid. Het kan je motivatie vergroten en je helpen je doelen te bereiken.

Conclusie

Edelstenen zijn niet alleen prachtige sieraden, maar ze dragen ook diepgaande betekenissen en symboliek met zich mee. Of je nu een edelsteen kiest op basis van hun spirituele betekenis, liefde, bescherming of welzijn, ze kunnen een belangrijke rol spelen in ons leven. Door de betekenissen van edelstenen te begrijpen, kunnen we hun kracht omarmen en onze connectie met deze natuurlijke schatten verdiepen. De mooiste sieraden met edelstenen shop je in onze webshop.

Post a Comment

v

At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos qui blanditiis praesentium voluptatum.
You don't have permission to register

Reset Password