Gratis verzending vanaf €50* – Levertijd 1 a 2 werkdagen

Top
Image Alt

Oona-mae

Gold filled sieraden zijn kwalitatieve sieraden die voor altijd mooi blijven! Wanneer je wil investeren in mooie goudkleurige sieraden, maar niet wil betalen voor echt goud, is een gold filled sieraad het perfecte alternatief! Qua uitstraling hebben deze sieraden dezelfde look, alleen zijn ze een stuk goedkoper. 

Gold filled betekend dat het sieraad bestaat uit een basismetaal waarvan ten minste 5% van het totale gewicht goud is. Vanwege dit specifieke proces gaan goldfilled items lang mee en zullen ze bij normaal gebruik niet verkleuren. Je kunt dus je leven lang plezier hebben van deze sieraden! In onze webshop vind je de mooiste gold filled sieraden.

Wanneer je vragen hebt over bijvoorbeeld materialen kun je altijd een mailtje sturen naar: info@oona-mae.nl

Post a Comment

v

At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos qui blanditiis praesentium voluptatum.
You don't have permission to register

Reset Password