Gratis verzending vanaf €50* – Levertijd 1 a 2 werkdagen

Top
Image Alt

Oona-mae

Het samenstellen van een sieraden collectie kan soms lastig zijn. Het liefste willen we dat alle items goed bij elkaar passen en willen we ze eindeloos combineren. Vandaag helpen we je hopelijk een stapje verder met het samenstellen van jouw sieraden stash.

Wanneer je start met een mooie basis collectie is het belangrijk dat je een materiaal kiest, ga je voor zilver of goudkleurig? Of vindt je het mixen & matchen van beide kleuren tof? Een paar tijdloze items die makkelijk te combineren zijn met wat meer trend items is wat ons betreft een perfecte basis. Op onze webshop vindt je een uitgebreid aanbod aan sieraden.

Ringen:
Wat ons betreft is een mooie zegelring een van de meest tijdloze ringen die je kunt aanschaffen, ook fijne ringetjes gaan niet uit de mode. Wanneer je deze ringen als basis gebruikt en hier wat meer trendy ringen aan toevoegt kun je snel jouw ring party compleet maken. Oona  & Mae heeft een uitgebreid aanbod ringen.

Kettingen:
Layeren is helemaal hot. Draag meerdere kettingen samen op verschillende lengte’s. Als basis kiezen wij vaak voor een korte simpele minimalistische ketting, waaronder we een wat meer uitgesproken ketting dragen. Op onze Instagram staan veel voorbeelden, waar we je graag mee inspireren. Wanneer je voor een wat meer uitgesproken ketting wil gaan, kun je het beste kiezen voor iets wat bij je persoonlijkheid past en welke je ook los mooi kan dragen.

Oorbellen:
Dit is natuurlijk afhankelijk van de hoeveelheid gaatjes die je hebt. Houdt je van symmetrie? Of mix & match je liever verschillende stijlen door elkaar? Wij zijn dol op het mixen en matchen van verschillende oorbellen door elkaar, daarom zijn veel van onze oorbellen ook per stuk verkrijgbaar. Wanneer je 2 of 3 gaatjes hebt is een ringetjes in het eerste + eventueel tweede gaatje altijd goed. Ook is het leuk om in je eerste gaatje een ringetje te dragen en daarnaast een stud. Wij dragen de oorbellen vaak van groot naar klein, de maten van de ringetjes staat bij elke oorbel apart vermeld. Onze collectie is zo samengesteld dat alle items perfect samen te combineren zijn.

Armbanden:
Qua armbanden is het super om te wisselen met wat dunnere en meer uitgesproken exemplaren. Draag je een horloge? Dan is een mooie minimalistische armband perfect om naast je horloge te dragen om je look compleet te maken.

Hopelijk hebben we je op weg geholpen met het samenstellen van jouw perfecte stash. Kom je er niet uit? Wij helpen je graag verder. Je kunt ons altijd bereiken via Social Media, waaronder Instagram of mail naar info@oona-mae.nl

Post a Comment

v

At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos qui blanditiis praesentium voluptatum.
You don't have permission to register

Reset Password