Gratis verzending vanaf €50* – Levertijd 1 a 2 werkdagen

Top
Image Alt

Oona-mae

Gold plated sieraden zijn dé trend van dit moment. Wanneer je opzoek bent naar mooie kwalitatief goede goudkleurige sieraden maar niet wil betalen voor echt goud, is een gold plated sieraad de perfecte oplossing. Qua uitstraling hebben deze sieraden dezelfde look, alleen zijn ze een stuk goedkoper. 

De meeste sieraden op Oona & Mae hebben een plated laagje over 925 sterling zilver of messing. Dit betekent dat de zilveren of messing sieraden bewerkt worden met een dun laagje goud. Wanneer het basis materiaal van een sieraad van 925 zilver of messing is zal het laagje langer stand houden dan wanneer deze van een ander materiaal is, de sieraden hebben een extra coating zodat ze langer mooi blijven. In onze webshop vindt je een uitgebreid aanbod gold plated armbandenringen, oorbellen en kettingen, pendants & enkelbandjes. Van minimalistisch tot statement pieces.

Do and Dont’s:
Ondanks het zorgvuldig aangebrachte laagje plating is het wel belangrijk dat je goed voor je sieraden zorgt. Het beste is om je sieraden op een donkere afgesloten plek te bewaren. Daarnaast ontvang je bij al onze sieraden een mooi doosje om je sieraad in te bewaren. Het is slim om je sieraden niet te vaak in aanraking met water te laten komen, kijk ook uit met make-up en parfum. Dit om het laagje zo lang mogelijk mooi te houden.

Bekijk hier onze gehele sieraden collectie.

Wanneer je vragen hebt over bijvoorbeeld materialen kun je altijd een mailtje sturen naar: info@oona-mae.nl

v

At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos qui blanditiis praesentium voluptatum.
You don't have permission to register

Reset Password