Gratis verzending vanaf €50* – Levertijd 1 a 2 werkdagen

Top
Image Alt

Verzenden

Binnen welke termijn wordt een bestelling geleverd?
Wanneer je een bestelling plaatst, gaat deze dezelfde of de volgende dag de deur uit, gemiddeld heb je je items na 1 a 2 werkdagen in huis! Voor adressen buiten Nederland kan verzending wat langer duren. 

Wat zijn de verzendkosten?
De verzendkosten bedragen standaard €3,95 voor Nederland & en €8 Belgie & Duitsland. Voor de rest van Europa gelden eigen tarieven die in de tabel onderaan deze pagina te vinden zijn. Wanneer je bestelling een waarde van meer dan 75 euro bevat is verzending gratis. Voor België en Duitsland is dit vanaf €100. De overige verzendkosten worden ook weergeven als je je land instelt bij het afrekenen.

Waarom heb ik nog geen orderbevestiging gekregen?
Na het plaatsen van je bestelling ontvang je direct een orderbevestiging. Geen mail ontvangen? Kijk allereerst in je ongewenste mail. Mocht je hem daar niet terugvinden dan is er waarschijnlijk iets misgegaan met het invullen van je gegevens.

Controleer in je account of je mailadres klopt. Je bestelling niet terug te vinden in je account? Dan is je order waarschijnlijk gelukt zonder account en mailadres. Je kunt dan altijd even een mailtje sturen naar info@oona-mae.nl

Kan ik mijn bestelling nog veranderen of annuleren?
Na het plaatsen van je bestelling is het niet meer mogelijk dit te veranderen of te annuleren. Je bestelling wordt zo snel mogelijk verwerkt om een snelle levering te garanderen. Daarom is annuleren of veranderen helaas niet mogelijk. Uiteraard kun je je bestelling altijd retouren volgens het wettelijk herroepingsrecht. 

Waar blijft mijn bestelling?
De levertijd van een bestelling is meestal 1 a 2 werkdagen. Houdt er rekening mee dat orders die op vrijdag of zaterdag worden geplaatst vaak pas na het weekend geleverd worden. Met de tracking code kun je je pakketje traceren. Voor België kan de levertijd wat langer zijn.

Kan ik een kortingscode of gift card inwisselen? 
Wanneer je items in de winkelmand liggen, kun je op deze pagina bij het veld “heb je een kortingscode?” de code invullen en de korting of waarde van je giftcard wordt automatisch verrekend wanneer deze voldoet aan de voorwaarden (zie algemene voorwaarden voor alle voorwaarden met betrekking tot kortingscode’s en giftcards).


v

At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos qui blanditiis praesentium voluptatum.
You don't have permission to register

Reset Password